Contact

Heb je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen of wil je laten weten wat je van de site vindt? Mail dan even.

Geef je op voor onze nieuwsbrief!

Disclaimer
De informatie op deze website en in het E-boekje van zandkoliek.nl is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Zandkoliek.nl en Mirages Communicatie nemen echter geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade van welke aard dan ook aan mens, dier of goederen die ontstaat uit het toepassen van informatie of adviezen op de website of in de informatieproducten van zandkoliek.nl. Bij ziekte of klachten is het altijd aan te raden contact op te nemen met uw dierenarts.

Copyright
Het copyright van de teksten op deze website en in het e-boekje liggen bij Mirjam Hommes en www.zandkoliek.nl.
Als je de teksten wilt gebruiken, dan mag dat, maar ALLEEN MET BRONVERMELDING. Wanneer je mijn naam én de website vermeldt, is het gebruik van deze teksten voor bijvoorbeeld artikelen of spreekbeurten helemaal gratis! De foto’s op deze site zijn van mij. Als je een foto wilt gebruiken, dan kan dat tegen betaling. Neem hiervoor contact met mij op.

Advertenties op de site
De advertenties op deze site verwijzen – voor zover mij bekend – naar betrouwbare verkopers en kwaliteitsproducten. Ik krijg een kleine vergoeding voor aankopen die via een link vanaf deze site tot stand komen. Hierdoor kan deze site in de lucht blijven, ik betaal er bijvoorbeeld de hosting en registratie van de url van. Zandkoliek.nl en Mirjam Hommes nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor klachten over of schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die via een link op deze site zijn aangeschaft.